DOST MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) eski Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Â'İhracatın yüzde 93Â'ünün sanayi ürünü olmasında katkımız büyükÂ' dedi.
MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından MÜSİAD Eski Genel Başkanı Sayın Ömer Cihad Vardan'ın katılımlarıyla, Dost Meclisi toplantısı yapıldı.
MÜSİAD Salonu'nda düzenlenen Dost Meclisi toplantısında konuşan MÜSİAD Eski Genel Başkanı Sayın Ömer Cihad Vardan, Türkiye'nin ihracatının yüzde 93'ütntün sanayi ürünü olmasında, derneğimiz üyesi iş adamlarının katkısı büyüktür” ifadelerini kullandı.
Siyasi istikrarın ekonomik istikrar getirdiğini söyleyen Vardan, MÜSAD olarak raporlar hazırlayıp hükümetin ilgili organlarına ilettiklerini, kiminin kabul edildiğini, kimi89in ise kabul edilmediğini bildirdi.
Vardan, MÜSAD olarak yaptıkları fuar gibi hizmetleri de dile getirdi.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, yeni yönetim olarak göreve geldikten sonra 13 ayrı sektörel kurul oluşturduklarını ifade ederek, “Mesela inşaat sektör kurulumuz, inşaatlardaki mania sorununu dile getirdi ve görüşmeler sonucunda bu sorun giderildi” şeklinde konuştu.
Sektörlerle ilgili raporlar haz5ırladıklarını, bunu genel merkeze sunduklarını, genel merkezin ise ilgili u bakanlıklara sunduklarını dile getiren Mehmet Balin, MÜSİAD'ın düzenlediği fuarlarda ülke ekonomisine ışık tutulup, katkılarda bulunulduğunu da söyledi.
Konuşmalardan sonra Vardan'a ve programa katılan televizyon sunucusu Erhan Çelik'e kristal kayısı, tepside kayısı ve çeşitli hediyeler verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Doğanşehir Dağları Adeta Bir Dantel Gibi İşleniyor: İki Yüz Hektarlık Alanda Dönüşüm Başladı
- Afetzedeler İçin Son Altmış Günlük Yasal Süre Uyarısı Yapıldı: Borçlandırma Yapmayanın Hak Sahipliği İptal Edilecek
- Geleceğin Şampiyonları Yeşiltepe Stadyumu'nda Buluştu: Yaz Spor Okulları ve Spor Akademisi Açıldı
- Hemşerimiz Oktay Kaynarca'nın Eğitimine Kol Kanat Gerdiği Başak Yıldırım Üniversiteden Mezun Oldu
- Murat Kurum Türkiye'nin Konut Üretiminde Dünyada Bir Numara Olduğunu Söyledi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.