Düğün Salonu Otoparkında Silahlar Konuştu: 1 Yaralı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir düğün salonunun otoparkında açılan ateş sonucu bir kişi ayağından yaralandı. Şüpheli, olayın ardından araçla kaçarken polis ekipleri yakalanması için çalışma başlattı.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunun otoparkında silahlı saldırı meydana geldi.
AÇILAN ATEŞ SONUCU YARALANDI
Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle açılan ateş sonucu bir kişi ayağından yaralandı.
ŞÜPHELİ ARAÇLA KAÇTI
Olayın ardından şüpheli, araçla bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı daha sonra ambulansla Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR
Hastanede tedavi altına alınan yaralının ilk belirlemelere göre hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, olay yerinden araçla kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Parktaki Kanlı Kavgada Dört Kişiyi Yaralayan İki Zanlı Gözaltına Alındı
- Malatya'da Ders Öncesi Egzersizden Kantin Denetimine Kadar Birçok Yeni Adım Atılıyor
- Yıkımın Ardından Zafer Mahallesi Yeni Yüzüne Kavuştu
- Malatyalıların Kafası Tarhana Çorbası! Peki Neden?
- Darende’de Bal Sezonu Bereketli Geçti! Üreticinin Yüzü Güldü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.