Düğün sonrası eğlence kabusa döndü!

Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir düğüne katılmak üzere Malatya'ya gelen bir vatandaş, düğün sonrası dinlenmek için uzandığı kanepeden düşerek öldü.
HABER MERKEZİ-BATTALGAZİ
Malatya’ya bir düğüne katılmak üzere misafirliğe giden vatandaş, düğün sonrası uzandığı kanepede fenalaşarak yere düştü. Hastaneye kaldırılan vatandaş kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay, 23.50 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi’nde meydana geldi.
KANEPEDEN DÜŞEREK ÖLDÜ
İddiaya göre, kent dışında yaşayan 42 yaşındaki H.A. bir yakınının düğüne katılmak üzere geldiği Defne Sokak'ta evde düğün sonrası dinlenmek üzere bir kanepeye uzandı. H.A. bir süre sonra fenalaşarak yere yığılırken, bölgeye çağrılan ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan H.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLADI
Herhangi bir rahatsızlığı bulunmadığı öğrenilen H.A.’nın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hiçbir Şikayeti Olmayan Hasta Aile Hekimliğindeki Tarama Testiyle Kanseri Erken Evrede Yendi
- İnönü Üniversitesi ve Melekbaba Ortaokulu İş Birliğiyle Yürütülen Matematik Projesi Sona Erdi
- Darende Belediyesinden Enerji Yatırımı İle Aylık Yüz Bin Liralık Gelir Kapısı Aralandı
- Malatya Peş Peşe Yangınlar! Yetkililerden Vatandaşlara Uyarı Geldi
- Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Feci Kaza: Hafif Ticari Araç Su Tankerine Çarptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.