dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2307.2
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70882.07$

Dünya çocuklarla huzur bulacak


Dünya çocuklarla huzur bulacak
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gedik Gençlik Merkezi’ndeki eğitim kurslarına katılan çocuklarla piknikte buluştu. Piknikte çocuklarla birlikte eğlenen Başkan Çınar, “Çocukların mutlu olduğu bir dünyada huzur ve güzellikleri tam manasıyla yaşanır. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın eğitim hayatlarına katkı ve destek sağlamaya devam ediyoruz” dedi.
Narin

HABER MERKEZI- YEŞİLYURT
Yeşilyurt Belediyesi Gedik Gençlik Merkezi'ndeki eğitim kurslarına katılan çocuklar, düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi, keyifli vakit geçirdi. Çocukların heyecanına ortak olan Başkan Çınar, “Temel hedefimiz; çocuklarımıza yaşanabilir bir Yeşilyurt'u miras bırakmaktır” dedi.

ŞENLİK TADINDA PİKNİK
Gedik Gençlik Merkezi'nde değerler eğitiminden, kültürel, bilimsel ve sportif aktivitelere kadar birçok farklı alanda kendilerini geliştirme imkanı bulan öğrenciler bu kez de şenlik tadında geçen piknikte gönüllerince stres attı. Gündüzbey Kapılık Mesire alanında gerçekleşen etkinlikte ki oyunlarda kendilerini göstermek için kıyasıya yarışan çocuklar kimi zaman heyecanlı ve bol kahkahalı eğlencelerle tüm senenin yorgunluğunu attı.

9001_27

KIYASIYA EĞLENDİLER
Oldukça keyifli ve neşeli anların yaşandığı piknikte halaylar çeken, çuval yarışı ve halat çekme oyunlarıyla yaz tatilinin keyfini çıkaran çocuklar, şarkılar söyleyip unutulmaz anlar yaşadı. Birbirleriyle kaynaşma ve sohbet etme imkanı bulan çocukları piknikte yalnız bırakmayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, neşeli anların yaşandığı aktiviteleri izleyerek çocuklara destek verdi.

DÜNYA BÖYLE HUZUR BULUR
Çocukların mutlu olduğu bir dünyada huzur ve güzelliklerin tam manasıyla yaşanacağını ifade eden Başkanı Çınar, “En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın eğitim hayatlarına katkı ve destek sağlamaya devam ediyoruz. Gedik Gençlik Merkezimizdeki eğitim kurslarımıza katılan çocuklarımızın yoğun geçen ders döneminin ardından gönüllerince eğlenmeleri için onları pikniğe getirdik. Çocuklarımız bir yandan aktivitelerde eğlenirken diğer taraftan birbirleriyle olan dostluklarını ve arkadaşlarını güçlendiriyorlar. Bizlerde onların heyecanı ve mutluluklarına ortak olduk, çok güzel anlar yaşadık” diye konuştu.

9000_33

YAŞANABİLİR YEŞİLYURT MİRAS KALACAK
Başkan Çınar şöyle konuştu: “Oyunlar oynayan, şarkılar söyleyen çocuklarımızın yaşadıkları heyecanı anlatmaya kelimeler yetmez. Onlardan geleceği dair hayallerini ve nasıl bir ilçede yaşamak istediklerini dinledim. Yeşilyurt, çocukların mutlu ve huzur içerisinde yaşadığı bir ilçedir. Hiç şüphe yok ki; çocuklarımız tebessüm ederse, dünya güler. Bizde çocuklarımızın huzurlu ve güzel ilçede yaşaması, geleceğe umutla bakması için bugüne kadar hayata geçirdiğimiz yatırımlar ve uyguladığımız sosyal sorumluluk projelerimizle bölgemizde marka ilçe olduk. Tek hedefimiz, yaşanabilir bir Yeşilyurt'u çocuklarımıza miras bırakmaktır”

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!