Dünya göçmenler günü..

18 Aralık Dünya Göçmenler Gün nedeniyle İl Göç İdaresi Müdürlüğü personeli ve Göçmen öğrenciler Vali Kamçı’yı makamında ziyaret etti.
İl Göç İdaresi Müdürlüğünü temsilen il göçmen Uzman Yardımcısı Volkan Tütüncü, başkanlığındaki müdürlük personeli ve çeşitli ülkelerden göçmen öğrenciler, Vali Kamçı'yı Makamında ziyaret ederek çiçek verdi.
Tütüncü, kendilerini kabullerinden dolayı Vali Kamçı'ya teşekkür etti. Uluslararası kamuoyunun dünya çapında göçmen haklarının tanındığı gün olarak da bilinen 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü münasebetiyle farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Tütüncü, ilimizde ve Türkiye genelinde çeşitli etkinlikler düzenlendiğini kaydetti. Vali Kamçı'da, ziyaret dolayısı ile teşekkür ederek Dünya'da hiç kimsenin göçmen durumuna düşmemesi dileğinde bulundu. Kamçı, Suriye, Afganistan, Türkmenistan gibi ülkelerden göç ederek gelen ve kentte öğrenim gören öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kelhalil ve Çevresinde Taş Ocağı Tehdidi: “Yaşam Alanlarımız Yok Oluyor!”
- İkizce TOKİ’de Okul Kayıt Alanları Yeniden Düzenlendi!
- Vali Seddar Yavuz: 'Eğitimle Yeniden Diriliş Başlıyor!'
- Üç Yıllık Evlilik Kanlı Bitti! Emine Kolay Hayatını Kaybetti, Yusuf Kolay Tutuklandı
- KPSS Sonrası Atama Heyecanı Başladı: 80 Puanla Şansınız Ne?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.