dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2509.9
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64546.31$

Durmuş: Hastalarınızı ailenizden biriymiş gibi kabul edin


Durmuş: Hastalarınızı ailenizden biriymiş gibi kabul edin
İnönü Üniversitesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı 26. Dönem Tıp Fakültesi mezunlarının diploma ve yemin töreni Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Durmuş öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

İnönü Üniversitesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı 26. Dönem Tıp Fakültesi mezunlarının diploma ve yemin töreni Turgut  Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

TÖRENE KATILANLAR

Mezuniyet törenine İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Durmuş, Sağlık İl Müdürü Dr. Recep Bentli, Malatya Tabip Odası Başkanı Dr. Erol Karaaslan, akademik, idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

26. DÖNEM TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 26. Dönem Türkçe Tıp ve İngilizce Tıp programları dönem birincileri Didem Karadağ ve Cemile Didem Özdemir'in teşekkür konuşması ardından iki eğitim programı birincileri mezuniyet kütüğüne isimlerinin yazılı olduğu plakayı çaktı.

6006_42

"BU YIL 211 MEZUN VERDİK"

“Fakültemiz 32 yıllık geçmişi ve çeşitli alanlarda uluslararası düzeyde kendini kanıtlamış alt yapısı ve bu üst düzey eğitimiyle hem bölgenin hem de Türkiye'nin seçkin eğitim ve sağlık kuruluşlarından biridir” diyen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Durmuş “Bu yıl 211 mezun verdik ve şimdiye kadar 1970 öğrenci mezun oldu. Fakültemizin bugünlere ulaşmasında katkı sağlayan geçmişteki ve hâlihazırdaki tüm idareci ve hocalarımıza teşekkürü borç bilirim.” şeklinde konuştu.

"HASTALARA KARŞI EŞİT MESAFEDE DURUN"

Durmuş “Mesleğinizi bir ibadet zevki ile sürdürün hastalarınızı ailenizden biriymiş gibi kabul edin. Önyargısız ve tüm hastalara karşı eşit mesafede durun. Tıp mesleği zor ve çalışma koşulları her geçen gün biraz daha ağırlaşsa da onur ve sevecenlik dolu bu mesleği layıkıyla yapmanın en önemli görevimiz olduğunu unutmayın. Bu mesleği icra ederken kendinize olan saygınızı hiçbir zaman kaybetmeyin, meslektaşlarınızla dayanışma içinde olun.” ifadelerini kullandı.

6005_57

REKTÖR KIZILAY: ZORLU BİR SINAVDAN GEÇTİNİZ

Yeni mezunlar adına mutlu olduğunu ifade eden İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise “Tıp Fakültemiz bugün 26'ıncı dönem mezunlarını veriyor. Bu genç doktorlarımızı ülkemize, ülkemizin hekim ordusuna, sağlık ordusuna katmaktan büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyuyorum. Bu gençler bugün büyük bir özveri ve emekle karşımızda.” dedi.Genç doktorlara hitaben konuşan Rektör Kızılay “Sevgili gençler, genç meslektaşlarım siz zorlu sınavlardan geçtiniz. Tıp Fakültemiz Türkiye'de sağlık ve tıp fakülteleri arasında dünyanın çok önemli ileri noktasında. Türkiye tıpta dünyanın en ileri ülkeleriyle yarışır. Dünyanın 26 ülkesinden Tıp Fakültemize hastalar geldi. Türkiye'nin en iyi tıp fakültelerinden bir tanesi, 12 Haziran'da Sezai hocanın başkanlığında başarılı bir ekip canlıdan canlıya eş zamanlı olarak 5 alıcıdan 5 vericiye karaciğer naklini başarıyla gerçekleştirdi. Bu, dünya tıp tarihine altın harflerle yazıldı.”dedi.

6007_25

ÖĞRENCİLERE DİPLOMA VE HEDİYELERİ TAKDİM EDİLDİ

Mezun olan öğrencilere sırasıyla diplomaları ve hediyeleri takdim edildi. Diploma töreni, hekimlik yemini ve geleneksel kep atma ile sonlandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!