Efendim (S.a.v) konseri ilgi gördü

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, sevilen tasavvuf musikisinin seçkin eserlerinin seslendirildiği bir konser programı gerçekleştirdi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musiki Korosu'nun “Efendim (S.A.V)” adlı konseri, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Konsere Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Defterdar Murat Yiğiter, TCDD Bölge Müdürü Üzeyir Ülker, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konserde, sevilen tasavvuf musikisi eserleri seslendirildi. Büyük beğeni toplayan konser programının sonunda Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper tarafından Şef Yaşar Büyükyolcu'ya çiçek takdim edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Millet Bahçesi’nde Başlayıp Orduzu Gölet Mevkiinde Biten Silahlı Saldırıda İki Kadın Yaralandı
- Tribünlerden Yükselen Gazze Mesajıyla Yeşilyurtspor Bir Üst Tura Yükseldi
- Roma Selçuklu ve Osmanlı Dönemine Ait Tescilsiz Tarihi Mezarlıklar Dijital Kültür Envanterine Kazandırılıyor
- Yeşilyurt Belediyesi Bütçeden Engelsiz Yaşam Projelerine Kadar Birçok Kritik Kararı Ekim Ayı Meclis Oturumunda Onayladı
- Kadiruşağı Mahallesi Sakinlerinin Yarım Asırlık Ulaşım Çilesini İki Yeni Köprüyle Bitiriyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.