Ekmek ateşi kül etti

Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde ekmek pişirilen evde yangın çıktı. Alevler kısa sürede yakında bulunan odunlara sıçrarken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Korkutan yangında 10 ton odun ve 2 ton samanın yanı sıra ekmek damı, ahır ve evin dış kısmının zarar gördü.
HABER MERKEZİ- MALATYA
Malatya'nın Darende ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasara neden oldu. Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Ayvalı Mahallesi'nde bulunan bir evde ekmek pişirildiği sırada çıkan yangın, yakında bulunan odunlara sıçramasıyla büyüdü.
İTFAİYE SEFERBER OLDU
Yaklaşık 10 ton odun ve 2 ton samanın yanı sıra ekmek damı, ahır ve evin dış kısmının zarar gördüğü yangın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ayvalı ve Kuluncak ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.
Kısa süreli paniğe sebep olan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Komşu İlden Gelen Deprem Haberi Korkuttu!
- LGS sonuçları ne zaman açıklanıyor? 2026 LGS sınav sonuç açıklanma takvimi
- YKS SONUÇ TARİHİ: Gözler ÖSYM'de! YKS 2026 sonuçları ne zaman erişime açılacak?
- Organize Suç Örgütlerine Baskın: 818 Milyon Liralık Mal Varlığına El Konuldu
- Malatya'da Özgür Doğan ve Tuba Doğan Çifti Feci Kazada Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.