Elazığ'da Malatya fırtınası

Elazığ'da yapılan Tekvando Grup Şampiyonasında Malatya’yı temsil eden tekvandocular, kız ve erkeklerde birinci olarak adlarını yarı finallere yazdırdı.
15-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Elazığ İlinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi(ANALİG) Tekvando Grup Şampiyonasında Malatya'yı temsil eden tekvandocular, kız ve erkeklerde birinci olarak adlarını yarı finallere yazdırdı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 15 - 17 Ocak 2016 tarihleri arasında Elazığ İlinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi ANALİG Tekvando Grup Şampiyonasında Malatya'yı temsil eden tekvandocular, grubu Kız ve Erkekler kategorilerini birinci olarak bitirdi. Sporcular, adlarını yarı finale yazdırdı.
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ANALİG Tekvando Grup Şampiyonasında grubu birinci olarak tamamlayan tekvandocular tebrik edilirken, ANALİG Yarı Final Şampiyonası öncesi sporculara başarı dilendi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Azmi Ekinci ve Yasin Ekinci'nin Teyzesi Miyase Aluçluer Vefat Etti
- Hekimhan’da Yapımı Süren Deprem Konutları Teslim Edilmeden Hasar Gördü
- Sağlıklı Yaşam İçin Bir Araya Gelen Vatandaşlar Şehir Merkezinde Konvoy Oluşturdu
- Hem Şifa Hem Huzur Kapısı: Bu Vadinin Sırrını Duyan Darende'ye Koşuyor
- Tam 24 Yıl Aradan Sonra Gelen Tarihi Heyecan Malatya Sokaklarını Kırmızı Beyaza Boyadı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.