Elazığ-Malatya Karayolunda Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kıran Araç Takla Attı!

Elazığ-Malatya karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı ve araç takla attı. Kazada 5 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.
Elazığ-Malatya karayolu üzerinde, Gözeli mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan bir araçta 5 kişi yaralandı. Olay, yola aniden çıkan bir köpeğe çarpmamak için direksiyonunu kıran sürücünün araç üzerinde kontrolü kaybetmesiyle meydana geldi.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazanın ardından 112 acil sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildiler. Kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
.jpg)
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.