Eline Kürek Alan Ev Yaptı Ama Devlet Hizmet Götürmedi!

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, vatandaşların hobi bahçesi olarak aldığı arsalarda kendi imkanlarıyla ev yaptığını ancak elektrik ve su hizmetlerinden yoksun kaldıklarını belirterek, sorunun acilen çözülmesi gerektiğini vurguladı.
Malatya’da son yıllarda artan hobi bahçesi uygulaması, yeni bir mağduriyetin kapısını araladı. Vatandaşlar kendi imkânlarıyla evler yaparken, devletin temel hizmetlerinden yararlanamıyor.
ELEKTRİK VE SU YOK
Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, birçok vatandaşın arsa alarak kırsalda yaşam kurduğunu ancak en temel ihtiyaçlara ulaşmakta zorlandığını ifade etti. “Bu insanlar kendi yollarını açtı, kanalizasyon kurdu ama bazı yerlerde ne elektrik var ne de su” dedi.
DEVLETTEN HİZMET BEKLİYORLAR
Özgül, bu mağduriyetin kısa sürede çözülmesi gerektiğini vurgulayarak, yetkililere çağrıda bulundu. “Vatandaş kendi evini yaptıysa, devlet de hizmetini götürmeli” ifadelerini kullandı.
ALTYAPI MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Malatya’da özellikle kırsal alanlarda yapılan hobi evleri, altyapı hizmetlerinin eksikliğiyle hayal kırıklığına neden oluyor. Vatandaşlar, doğa ile iç içe yaşamak isterken, temel yaşam standartlarından mahrum kalıyor.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.