dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2417.1
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64138.69$

Ellerinde şekerle vatandaşı uyardılar


Ellerinde şekerle vatandaşı uyardılar
Trafik kazalarının Kurban Bayramı boyunca en aza indirilmesi için yollarda denetime başlayan Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı. Ekipler, vatandaşlara bayram şekeri dağıtarak, bayramı da kutladı.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA
Kurban Bayramı tatilinde trafik kazalarının en aza indirilmesi adına yollarda denetimler arttırıldı. Jandarma ekipleri Malatya girişinde yaptığı denetimlerde sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyarırken, bayram şekeri ile de vatandaşların bayramını kutladı.

9002_25

 

YOL DENETİMLERİ ARTTI
Bayram tatili süresince artan trafik yoğunluğunda kazaların en aza indirilmesi noktasında İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirler doğrultusunda yollarda denetimler artarken, jandarma ekipleri Malatya'da birçok noktada denetim yaparak vatandaşların huzurlu ve güvenli yolculuk yapmalarını sağlıyor.

9003_15

 

SÜRÜCÜLERE KURALLARI HATIRLATTI
Malatya-Elazığ Karayolu Pütürge Yol ayrımında Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafında oluşturulan uygulama noktasında trafik denetimi gerçekleştirildi. Dronenin de kullanıldığı denetimlerde durdurulan araçlarda, hem asayiş kontrolü yapıldı hem de sürücülerin trafikte uymaları gereken kurallar hatırlatıldı. Sürücülere ve vatandaşlara şeker ikramı da yapan jandarma ekipleri, Kurban Bayramını kutlayarak herkesin sağlıklı ve güvenlik bir şekilde sevdiklerinin yanlarına ulaşması adına 24 saat görevde oldukları dile getirdi.

9004_9

MALATYA-KAYSERİ DEVLET KARAYOLU ÜZERİNDE DE KONTROLLER YAPILDI

Malatya'da jandarma ekipleri, bayram tatili için yola çıkan sürücüleri hem denetliyor hem de şeker ikram ederek bayramlarını kutluyor. 
Tüm yurtta olduğu gibi Malatya'da da başlayan 5 günlük kurban bayramı tatili dolayısıyla trafikte denetimlerini sıklaştıran Jandarma, özellikle emniyet kemeri denetimi üstünde duruyor. Jandarma ekipleri, Trafik kurallarına uymayan sürücüleri hem uyarıyor hem de bayram şekeri veriyor. Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma trafik timleri kurban bayramı öncesi yoğun trafik akışının yaşandığı noktalarda trafik kontrollerini sıklaştırdı. Malatya - Kayseri Devlet Karayolu üzerinde trafik akışını takip eden jandarma trafik timleri, kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uyguluyor. 

8007_14

YORGUN VE UYKUSUZ ARAÇ KULLANMAYIN
Sürücü, şoför ve yolculara kurallarına riayet etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Trafik Tim Komutanı Astsubay Murat Dilek, İçişleri Bakanlığının "Hayatı korumak için, emniyet kemerin ses getirsin" sloganını hatırlattı. Astsubay Murat Dilek, yorgun ve uykusuz araç kullanmamalarını, araçta bulunan herkesin emniyet kemerini takmasını, özellikle sürücü ve şoförlerin, yolcuların emniyet kemerlerini taktıklarını kontrol ettikten sonra yola çıkmaları konusunda uyarılarını sürdürerek, emniyet kemerinin hayata bağladığını kaydetti. 
Bayram sevincinin hüzne dönüştürülmemesini isteyen Dilek, tüm sürücü ve yolcuların bayramını da kutladı. Uygulamalarda, sürücü ve yolculara şeker ve kolonya ikramının yanı sıra trafik kuralları ile ilgili broşürler dağıtıldı. 

8008_7

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!