Emlak ve ÇTV ödemesinde son gün 30 Kasım

Belediyelere ödenmesi gereken Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2023 yılı ödemelerinin son taksidi 30 Kasım'da sona eriyor.
Belediyelere ödenmesi gereken Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2023 yılı ödemelerinin son taksidi 30 Kasım'da sona eriyor.
SON GÜN 30 KASIM PERŞEMBE
Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere iki eşit taksitte ödenen Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerinin 30 Kasım Perşembe günü mesai bitimine kadar ikinci taksitlerinin ödenmesi gerekiyor. Ödemeler, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile hizmet binası, içerisinde yer alan veznelere nakit veya kredi kartı ile ödenebiliyor.
Mükellefler ayrıca Türkiye’nin her yerindeki PTT şubelerinden online sistem üzerinden mükellef sicil numarası ve TC kimlik numarası eklenerek ödeme yapabildiği gibi belediyelerin e-belediyecilik uygulamasından da internet üzerinden kredi kartı veya banka kartı ile vergilerini ödeyebiliyor.
Kredi kartı ile yapılan işlemlerde mükellefler anlaşmalı bankalardan Ziraat Combo kredi kartlarına 6 taksit, diğer kredi kartlarına tek çekim yaparak hiçbir vade farkı oluşmadan ödeme imkânından faydalanabiliyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.