dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2436.5
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63599.88$

En çok çocuklar eğlendi


En çok çocuklar eğlendi
Battalgazi Belediyesi tarafından başlatılan ‘Parklarımıza Sahip Çıkalım’ projesi kapsamında çocuklar ve mahalle sakinleriyle biraraya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımızı betonlaşmış ortamlardan kurtararak parklarla buluşturduk” dedi. Düzenlenen etkinlikte çocuklar masa tenisi, basketbol, ok atışı, ip atlama ve halat çekme gibi farklı oyunları bir arada oynayarak doyasıya eğlendi.
Narin

HABER MERKEZİ-BATTALGAZİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından başlatılan ‘Parklarımıza Sahip Çıkalım' projesi kapsamında çocuklarla ve mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Battalgazi Belediyesi tarafından başlatılan ‘Parklarımıza Sahip Çıkalım' projesi kapsamında Fırat Gençlik Merkezi ile birlikte Başharık Mahallesi'nde bulunan Şehitler Parkı'nda bir etkinlik düzenlendi. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül, Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Tuncer Bulgurlu, Başharık Mahallesi Muhtarı Ramazan Taşan, Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mercan Sarı, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Aydoğan, ilgili birim görevlileri, mahalle sakinleri ve çok sayıda çocuk katıldı.

9001_26

ŞANSLI BİR MAHALLE
Burada konuşan Başharık Mahallesi Muhtarı Ramazan Taşan, “Ben böle bir etkinlik düzenlediği için önce Başkanım Sayın Osman Beye teşekkür ediyorum. Güzel bir ortam, şanslı bir mahalle diyebiliriz. Parkımız güzel, yapılan şeyler güzel, memnuniyetimiz güzel. Başkanımızın gezip vatandaşlarla bire bir sorunlarını dinlemesi, mahallem adına ben özellikle Osman Başkanıma teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HALKLA TEMAS EDİLMELİ
Battalgazi Belediyesi tarafından başlatılan ‘Parklarımıza Sahip Çıkalım' projesi hakkında bilgiler veren Başkan Güder ise belediyelerin yönetsel olarak halka temas eden birincil kuruluşlar olduğunu ifade ederek “Bizde halkla temasımızı sağlama adına, halkla iç içe olma adına ve özellikle gün geçtikçe betonlaşan şehirlerden insanların halet-i ruhiyyelerini de o sıkıntılı ortamdan çıkartıp, tabiatla, doğayla, toprakla temaslarını sağlama adına 'Parklarımıza Sahip Çıkıyoruz' programını 2019'da başlatmış olduk” dedi.

9002_21

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Güder, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlerken, etkinliğe katılan çocuklar ise, masa tenisi, basketbol, ok atışı, ip atlama ve halat çekme gibi farklı oyunları bir arada oynayarak, güzel bir gün geçirdi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!