En fazla ölümlü ve yaralanmalı kaza Malatya’da!

Malatya'da ölümlü ve yaralanmalı kaza sayısı artıyor. Fırat Kalkınma Ajansı bölgesinde en fazla ölümlü ve yaralanmalı kaza Malatya’da meydana geliyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan TRB1 Fırat Kalkınma Ajansı bölgesinde en fazla ölümlü ve yaralamalı trafik kazası Malatya'da meydana geldi.
ÖLÜMLÜ VE YARALANMALI KAZA SAYISI ARTIYOR
TRB1 olarak adlandırılan Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı bölgesindeki ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası istatistikleri yayımlandı. Karayolları trafik kazası istatistiklerine göre merkezi Malatya'da bulunan Fırat Kalkınma Ajansı bölgesindeki en fazla ölümlü ve yaralanmalı kaza Malatya'da meydana geldi.

MALATYA'DA BİN 460 ADET ÖLÜMLÜ VE YARALANMALI TRAFİK KAZASI
Malatya'da geçen yıl bin 460 adet ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana gelirken, ikinci sıradaki Elazığ'da 943 adet, üçüncü sıradaki Bingöl'de 422 adet ve dördüncü sıradaki Tunceli'de ise 180 adet ölümlü yaralanmalı trafik kazası yaşandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyonda Yakalanan Zanlı Cezaevine Gönderildi
- Baskil Kayısı Çalıştayı Sonuç Bildirgesi Sektörde Yeni Bir Tartışma Başlattı
- Malatya'da Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda İşletme Sahibi Tutuklandı
- Yeşilyurt’ta 512 Konut Tamamlandı, 144 Konut İçin Çalışmalar Sürüyor
- Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinden 53 Öğrenci Üniversiteli Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.