dore okulları
Malatya
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2469.7
  • BIST
    10319.96
  • BTC
    65642.18$

Engelli vatandaşa, kıyafet yardımı..


Engelli vatandaşa, kıyafet yardımı..
Kızılay Malatya Şubesi, Beyazay Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Kızılay Şubesi tarafından, Beyazay Derneği’ndeki engelli üyelere paketler halinde kışlık kıyafet hediye edildi.
Narin

Beyazay Derneği Malatya Şube Başkanlığı'nı ziyaret eden Kızılay Malatya Şubesi'si engelli üyelere kışlık kıyafet yardımı yaptı.

Ziyarette konuşan Kızılay Şube Başkanı Umut Yalçın, “Beyazay Derneği ile yakaladığımız sinerji, ortak projelerimizin artmasına sebebiyet verecek. Bu ziyarete elimiz boş gelmek istemedik, derneğe kayıtlı engelli kardeşlerimize de kışlık ürünlerden oluşan birer giysi paketi hediye etmek istedik. Ayrıca Kızılay bünyesinde mevcut İlk Yardım Eğitim Merkezimizde Beyazay ile bu ziyarette yapmış olduğumuz protokol gereğince engelli ailelerine ilk yardım eğitimi verme hususunda da anlaşmış bulunuyoruz. Malatya Kadem Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut‘un da aynı zamanda Beyazay Derneği'nin Başkan Vekili olması ve bugün burada bizlerle olması bir projeye daha imza atmamıza sebebiyet verdi” dedi.

Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesi Başkanı Yılmaz Alaca ise, “Bu ziyaret şehrin önemli sivil toplum kuruluşlarının birlikte daha iyi projelere imza atacaklarını gösterecek önemli bir ziyarettir. Bu ziyaret sırasında engelli kardeşlerimizin de kışlık kıyafet anlamında ihtiyaçlarının giderilmesi için yapmış olduğunuz bu çalışma da bizleri mutlu etti. Ayrıca bir projeye daha imza atmanın kıvancını yaşıyoruz. Bilindiği üzere ülkemizde ilk yardım konusunda büyük zafiyetler yaşanmakta ve bu durum birçok insanın ölmesine veya engelli olarak hayatını devam etmesine neden oluyor. Bu anlamda engelli ailelere yönelik yapacağımız bu eğitim çalışması birlikteliğimize daha da bir anlam katacaktır” şeklinde konuştu.

KADEM olarak projeye destek vereceklerini ifade eden Malatya Kadem Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Gerek Başkan Vekili olduğum Beyazay'da gerekse Başkanlığını yürüttüğüm KADEM'de birlikte olmaktan zevk duyacağız, bu çalışmalara bizde gönülden KADEM olarak destek sağlayacağız. Eğitimlerin KADEM'de yapılması konusunda kapılarımız ardında kadar sizlere açıktır. Ayrıca KADEM ile de İlk Yardım Eğitimi konusunda ailelerin bilinçlendirilmesi için ayrı bir çalışmayı yaparak sivil toplum kuruluşlarının birlikte daha iyi projelere imza atması için gerek Kızılay'a gerekse Beyazay'a elimizden gelen tüm desteği vereceğimizden kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Kızılay tarafından, engelli üyelere kışlık kıyafetler hediye edildi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!