Erdoğan Malatya'ya dün akşam geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ ziyaretinin ardından Malatya’ya geldi.
Daha önceden helikopter ile gelmesi planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle uçakla Elazığ'dan Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, havaalanında Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, eski Bakanlardan Güldal Akşit, AK Parti Malatya milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve il yönetimi, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkanları ile yetkililer karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Malatya'da kalacağı Hilton Otel'e geçti. Erdoğan'ın konvoyunun geçişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken, yol güzergahı boyunca da polis ve jandarma ekipleri önlem aldı.
Geceyi Malatya'da geçirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın sabah STK'larla sabah kahvaltısında buluşacak. Valilik ve belediyeyi ziyaret etmesi beklenen Erdoğan'ın daha sonra 13.00'te Yeni Cami Meydanı'nda halka hitap edeceği belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Vali Seddar Yavuz Tüm Hemşehrilerini ve Esnafları Yenilenen Çarşıya Davet Etti
- Depremin İzleri Kırsalda Siliniyor: Malatya'da 316 Aile Yeni Yuvasına Kavuşuyor
- Millet Bahçesi’nde Başlayıp Orduzu Gölet Mevkiinde Biten Silahlı Saldırıda İki Kadın Yaralandı
- Tribünlerden Yükselen Gazze Mesajıyla Yeşilyurtspor Bir Üst Tura Yükseldi
- Roma Selçuklu ve Osmanlı Dönemine Ait Tescilsiz Tarihi Mezarlıklar Dijital Kültür Envanterine Kazandırılıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.