Erkoç terör saldırısını kınadı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Gaziantep'te hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesi ve yaralanmasına yol açan saldırıyı kınadı.
MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç yayımladığı mesajında, terörün çirkin yüzünü bir kez daha masum insanları hedef seçerek, gösterdiğini belirtti. Erkoç, "Milletimizin birlik ve beraberliğini, ülkemizin demokratik düzenini ve insanlarımızın yıllardır birlikte kardeşçe yaşama hakkını doğrudan hedef alan, menfur terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Asırlar boyu bu topraklarda kardeşçe, etle tırnak, yağmur ile toprak gibi bir arada yaşayan milletimizi parçalamaya, vatanımızı bölmeye, ezanı susturmaya, bayrağı indirmeye, hiçbir zaman bu eli kanlı terör örgütleri ve arkalarındaki işbirlikçilerin güçleri yetmeyecektir. Terör karşısında daha çok kenetlenip, milletimizin kardeşliğine ve ülkemizin geleceğine darbe vurmayı hedefleyen bu eylemler karşısında göstereceğimiz dayanışma, şer odaklarına vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır. Menfur saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.