Ersoy BABA / Los Angeles’i Devraldık! Uluslararası Turizm Cenneti Yapacağız

Ersoy BABA yazdı
Merhaba değerli okurlarım. Yazıma hoş geldiniz.
İleride bu yazılarımı kısmet olursa Los Angeles Türk bölgesinden yazmayı hedefliyorum. Hangi hafta olur bilemem ama yazarım inşallah.
Biliyorsunuz ki Los Angeles’ta Hollywood’u da içine alan müthiş bir yangın oldu. Binlerce ev harabeye döndü. İnsanlar yıllardır yaşadıkları yerlerden göç etmek zorunda kaldılar. Yangın bittiğinde geri dönen insanların tamamen yıkılmış ve yok olmuş evlerinde yaşamaları mümkün değil. Oraları yeniden yaşanır hale getirmek çok büyük bir güç ve zaman istiyor.
Biz Türkiye olarak orayı devraldığımızı ve uluslararası Türklerle bu bölgeyi yeniden ayağa kaldırmaya karar verdik. ABD’nin keyfine bıraksak devlet olarak oranın hafriyatını 14 senede kaldıramaz. Milyon insan mağdur olur. Evsiz kalan bu insanlar o şartlarda yıllarca karavanlarında veya Florida’daki yazlıklarında hayatlarını sürdüremezler. Bu mağdur zavallı Amerikalıları da Meksika ve Brezilya’da TOKİ destekli yapacağımız yerleşim alanlarına sevk edeceğiz.
Hedefimiz harabe haline gelmiş Los Angeles’i dünyanın cazibe merkezi bir turizm cenneti haline getirmektir. Yani Los Angeles ve Hollywood artık bizimdir. Bununla ilgili itiraz hakları olmadığı gibi bir askeri güç kullanma ihtiyacımız da yok. Birkaç Oflu müteahhit ile bu işi çözeceğiz.
...
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Pütürge’de Yeni Hayat Yükseliyor: 813 Konutluk Projede İlk Etap Tamamlandı
- Bir Genç Kız Hayatını Kaybetti, Karaciğeri Malatya’da Hayat Verdi!
- Yıldıztepe’de Beton Çilesi: Ceza Var, Dur Deyen Yok!
- SAĞLIKTA YENİ ROTAMIZ VENEZUELA: İKİ ÜLKE ARASINDA KRİTİK YUVARLAK MASA!
- Şantiye Değil, Savaş Alanı! Malatya’da İnşaat Kavgası Kanlı Bitti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.