Erzurum'da kampa girecekler

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için 28 Temmuz Cumartesi günü Malatya'da toplanacak.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için 28 Temmuz Cumartesi günü Malatya'da toplanacak.
KAMP HAZIRLIKLARI
Transferde dikkat çeken isimleri kadrosuna katan mavi-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başlayacak. 28 Temmuz'da kendi tesislerinde toplanarak hazırlıklarının startını verecek olan Malatya temsilcisi, kamp hazırlıklarını ise Erzurum'da gerçekleştirecek.
Transferde son olarak Kırgız oyuncu Kaiumzhan'ı kadrosuna katan BAL ekibinin bir diğer talip olduğu yabancı oyuncu Meye ise TFF'nin hayata geçirmeye hazırlandığı 'BAL takımları tek yabancı oyuncuyla mücadele edecek' maddesine takıldı.
ROTAYI 3. LİG PAZARINA ÇEVİRDİ
Bu kural nedeniyle şimdilik Meye transferini rafa kaldıran Yeşilyurt, yerli transferinde ise rotayı 3.lig pazarına çevirdi. 3.ligden BAL'a dönme kararı alan oyuncuları kıskacına alan Malatya ekibi, biri forvet olmak üzere 4 transfer daha yapmayı planlıyor.
YENİ SEZON KAMP PROGRAMI NETLEŞTİ
Mavi-beyazlılar yeni sezon hazırlıkları için 28 Temmuz Cumartesi günü Malatya'da toplanacak.
BAL ekibi yeni sezon hazırlıklarının startını Malatya'da verdikten sonra, kamp hazırlıkları için Erzurum Palandöken'e gidecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Sıcaklık Alarmı: Nem Düşüyor, Termometre 35’i Gösteriyor
- Malatya’da Bugün 9 Kişi Hayatını Kaybetti: İşte 24 Ağustos’un Vefat Listesi
- Malatya OSB’de Obruk Paniği: Çalışma Alanında Çöktü!
- Yeni Malatyaspor’a Futbol Değil, 90 Dakika Matematik Dersi: 8-0
- Malatya’nın 30 Mahallesinde Altyapı Seferberliği Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.