Esenlik Genel Müdürü'nden Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Malatya Gazeteciler Cemiyeti 25 yıl gibi uzun bir dönemi geride bıraktı. Bizde Haydar Karaduman'a ve ekibine bundan sonra daha hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyoruz. Basını biz her zaman elimizden geldiği kadarıyla destekledik. Çünkü basın bizim için önemli bir kurum. Bir yerde basın ne kadar güçlüyse, orada basın o kadar güçlüyse, basın ne kadar işini güzel yapıyorsa, demokrasi oturmuş demektir. Bu anlamda basın üçüncü bir gözdür. Basının bizi eleştirseniz bile, biz o anda her zaman yanında yer almaya çalıştık. Şuna inanın yazdığınız şeyler kesinlikle bir şekliyle etkisini gösteriyor. Bizi eleştirseniz bile, biz o anda kızsak bile, orada dersler çıkartıyoruz. O yanlışı düzeltmeye çalışıyoruz. Bu anlamda basının önemi ortada” dedi.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, “cemiyetimiz kurulduğu zaman gazeteler vardı, daha sora radyolar, daha sonra televizyonlar, daha sonra internet diye yayın organları çıktı. Her süreçte ve her zaman Esenlik yanımızda olmuştur. Yerel basının, yerel medyanın yerel güçler tarafından desteklenmesi gereklidir. Ancak bunu her kurumda göremiyoruz. Esenlik bu konuda örnektir. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Vali Yavuz: Modern Bir İmar ve Şehircilik Anlayışı Ortaya Koyduk
- Vali Seddar Yavuz: Malatya’da Derslik Sayısı Deprem Öncesini Aşarak 7.886’ya Ulaşacak
- Malatya-Pütürge Yolunda Kamyon Kazası: 2 Yaralı
- Çiftçilerin Hesaplarına 4 Milyar 108 Milyon Liralık Destek Yatıyor
- Malatya’da Motosiklet Kazası Kamerada: Saniye Saniye Kaydedildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.