04 Ağustos, 2026, Salı
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Eser'den KOSGEB müjdesi


Eser'den KOSGEB müjdesi
Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende Belediyesi olarak ekonomiye katkı sağlamak ve profesyonel girişimciler yetiştirmek üzere KOSGEB destekli ve uygulamalı girişimcilik kursu açtıklarını söyledi.

Darende ilçesinde KOSGEB destekli uygulamalı girişimcilik kursu açılıyor. Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, açtıkları uygulamalı girişimcilik kursu kayıtlarının 22 Mart'a kadar devam ettiğini söyledi. Eser, "65. Hükumetimiz, işini kurmak isteyen gençlere 50 bin lira hibe olmak üzere 100 bin lira faizsiz geri ödemeli destek kredisi ile girişimcilere özel destek sağlıyor. Ancak bu yasanın alt yapısı çok önemli ve KOSGEB destekli belge isteniyor. Darende Belediyesi olarak biz de KOSGEB destekli, belgeli ve uygulamalı girişimcilik kursu açmaya karar verdik. Darendelilerin yapısında ve genlerinde olan girişimcilik azimlerini biz sadece belgelemek istiyoruz" diye konuştu.

Açılan bu kurs ile genç girişimciler proje karşılığı 50 bin TL'ye kadar hibe ve isteyenler için de 100 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceğini ancak ilk şartın KOSGEB belgesi olduğunu hatırlatan Eser, girişimcilik kursunun 20 saat süreceğini ve katılımcılara sertifikalarının verileceğini ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!