Eser, Tarihi Kentler Birliği toplantısına katıldı

Malatya’nın Darende ilçesi Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Tarihi Kentler Birliği'nin Diyarbakır’da düzenlediği seminere katıldı.
Seminerde Tarihi Kentler Birliği başlıklı programda akademisyenler ve teknik kişiler sunumları ile paylaşımlarda bulunurken programa ev sahipliği yapan Diyarbakır'ın tarihi surlarının UNESCO tarafından Kültürel Miras olarak kabul edilmesi yönünde yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgiler verildi.
Başkan Eser, seminerde ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen ile Darende'de gerçekleştirecekleri Kent Müzesi projesi ve diğer koruma çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek belediye başkanları ve teknik ekiplerle de müzecilik üzerine görüşmeler yaptıklarını söyledi.
Eser, ayrıca programa ev sahipliği yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Vali Vekili Ahmet Dalkıran ile de görüştüklerini belirterek ayrıca seminere katılan çok sayıdaki Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanıyla istişare ve değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- CHP Malatya’da Örgüt Mesajı: Siyasetin Merkezinde Artık Örgüt Olacak
- 15 Dönümlük Alana Millet Bahçesi ve Nikâh Salonu Geliyor
- Malatya’nın Tescilli Ürünleri Dünya Pazarına Hazırlanıyor
- Özsan Sanayi Sitesi’nde Dehşet: İbrahim K. Gözaltında, Reşit K. Yoğun Bakımda
- Akaryakıta Yeni Zam Mı Geliyor? Benzin Ve Motorin İçin Tarihler Belli Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.