Evkur Yeni Malatyaspor Süper lig için kolları sıvadı

Süper Lig'in yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligde kalıcı olmak için kolları sıvadı.
Süper Lig'in yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligde kalıcı olmak için kolları sıvadı.
Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in talimatıyla bir rapor hazırlayan kulüp sportif direktörü Ali Ravcı'nın gidecek ve kalacak futbolcuları belirlediği ifade ediliyor.
Sarı-siyahlı kulübün sözleşmesi biten oyuncuların büyük kısmı ile yeniden anlaşma yapmayacağı, sözleşmesi devam eden bazı isimlerle de yolları ayıracağı belirtiliyor.
Alınan bilgiye göre Ravcı'nın raporunda önümüzdeki sezon devam edilmesi düşünülen oyuncular arasında Nijeryalı Godson Azubuike, Fransız orta saha Pereira, defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, orta saha oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, kaleci Ertaç Özbir ve orta saha İrfan Başaran'ın isminin bulunduğu ifade ediliyor.
2 siyahi oyuncuyla ön anlaşma
Önümüzdeki sezon kadrosunu önemli ölçüde yenilemeyi planlayan sarı-siyahlı kulübün, yabancı oyuncu transferinin startını ise sezon devam ederken verdiği belirtiliyor. Başkan Gevrek'in belirlenen iki siyahi oyuncu ile daha önce İstanbul'da ön anlaşma yaptığı öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.