dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.6
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70358.76$

EYMS Erzurum maçına hazırlanıyor


EYMS Erzurum maçına hazırlanıyor
Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 32. haftasında sahasında oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında sahasında oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor. 

RAVCI ALINAN SONUÇLARDAN MEMNUN
Nurettin Soykan Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Ali Ravcı nezaretinde tam kadro yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürerken, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman kondisyon çalışmasıyla devam etti. 
Antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında kısa bir toplantı yapan Ali Ravcı, son 2 haftada alınan sonuçlar ve ortaya konan futboldan memnun olduğunu söyledi. 

ANTRENMANLAR DEVAM EDECEK
Sarı-kırmızılı takımda sarı kart cezalısı Michael Donald hafta sonu oynayacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasında forma giyemeyecek. Evkur Yeni Malatyaspor yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. 

ÖTE YANDAN CHEBAKE BAŞARISININ SIRRINI AÇIKLADI

Evkur Yeni Malatyaspor'un Faslı sağ bek oyuncusu Issam Chebake, “Ali Hoca ‘Siz bu saatten sonra futbolcu değilsiniz, birer kardeşsiniz bu sahada. Bazı şeyleri kendiniz düzeltmeniz lazım' dedikten sonra zaten arka arkaya iki galibiyet geldi” dedi. 
Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Chebake, 2 haftadır galip gelmelerindeki en önemli noktanın kardeşlik bağı olduğunu söyledi. Ligde kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini belirten Faslı oyuncu, “Erol hocanın gidişinden sonra, bu kötü gidişata bir tepki vermek zorundaydık. Çünkü Erol hocanın gidişi hepimizi üzdü. Ama iyi bir tepki vermek zorundaydık. Nitekim Ali hoca ‘Siz bu saatten sonra futbolcu değilsiniz, birer kardeşsiniz bu sahada. Bazı şeyleri kendiniz düzeltmeniz lazım' dedikten sonra zaten arka arkaya iki galibiyet geldi. Tekrar iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Kalan 3 maç için de en iyi skorları alacağımızı söyleyebilirim” diye konuştu. 

2000_59

"EVİMİZDE 3 PUANI ALACAĞIZ"
Rakiplerinin durumuyla ilgilenmediklerini ve maça her zamanki havada hazırlanacaklarını ifade eden Chebake, “Düşme potasına yakın olan takımlarla oynadığınız zaman, dört büyüklere karşı nasıl hazırlanıyorsak onlara karşı da öyle hazırlanmamız lazım. Çünkü o takımlar artık son şanslarını oynuyor olacaklar ve çok büyük performans gösterebiliyorlar. Bu yüzden biz her zaman ciddi bir şekilde hazırlanacağız. Evimizde 3 puanı alacağız” şeklinde konuştu. 

"LİGİN 5. SIRASI İÇİN EN BÜYÜK ADAYŞARDAN BİRİYİZ"
Ligin 5. sırası için en büyük adayın kendileri olduğunu söyleyen Chebake, sözlerini şöyle tamamladı: 
"Uzun bir süre 5. sıradaydık ve bir ara 8. sıraya kadar geriledik. Şimdi tekrardan kozlar elimizde, 5. sıradayız. Kimseye bağlı olmadan önümüzdeki 3 maça bakacağız. Ligin 5. sırası için en büyük adaylardan birisiyiz. Tabii ki bu nedenle üzerimizde bir baskı da oluşacaktır. Takımımızda bu baskıyı kaldırabilecek kapasite de var." 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!