Malatya
15 Ağustos, 2025, Cuma
  • DOLAR
    40.79
  • EURO
    47.91
  • ALTIN
    4403.7
  • BIST
    10.95
  • BTC
    122254.71$

Facianın eşiğinden döndüler!


Facianın eşiğinden döndüler!
Battalgazi ilçesi, Başharık Mahallesi Deva Sokak'ta meydana gelen olayda, apartmanlar arasında bulunan çardak, cayır cayır yandı. Neyse ki alevler apartmanlara sıçramadı ve facianın eşiğinden dönüldü. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya’da iki apartmanın arasında bulunan çardak alev alev yandı, o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Alevler apartmanlara sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

ÇARDAK CAYIR CAYIR YANDI 

Edinilen bilgilere göre yangın, saat 18.00 sıralarında Battalgazi ilçesi, Başharık Mahallesi Deva Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan iki apartman arasındaki çardak bilinmeyen bir sebeple alev alev yanmaya başladı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın, apartmanların dış cephelerine sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında çardak kullanılmaz hale gelirken, iki apartmanın dış cephelerinde maddi hasar ve bir iş yerinin iki kliması kullanılmaz hale geldi.

BÜYÜK BİR FACİADAN DÖNÜLDÜ 

Alevlerin apartmanlara sıçramamasıyla faciadan dönüldüğünü dile getiren Osman Aslan, “Binaların arasındaki çardak yanmış. Kasten mi yaktılar, elektrik kontağından çıktı mı bilmiyoruz. Binanın tamamı yanabilirdi, iki blok bina yanında iş yeri filan var. LPGL’li araçlar çok yakındaydı, büyük bir faciadan dönüldü. Çok şükür” dedi.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR 

Polis ekipleri yangının çıkış nedeninin bulunması için çalışma başlattı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!