Feci kazada ölü sayısı yükseldi!

Malatya- Kayseri karayolu Akçadağ Aydınlar Mahallesi mevkiinde, dün meydana gelen kazada, ölü sayısı 2'ye yükseldi.

HABER MERKEZİ-AKÇADAĞ
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada ölü sayısı 2’ye çıktı. Kaza, dün öğle saatlerinde Malatya- Kayseri karayolu Akçadağ Aydınlar Mahallesi mevkiinde meydana geldi.
ARAÇLAR HURDAYA DÖNDÜ
Kayseri istikametine seyir halinde olan A.K. (61) idaresindeki 44 KZ 177 plakalı Tofaş marka otomobil sürücünün kontrolünde çıkarak geçtiği karşı şeritte B.K. (33) yönetimindeki 44 BB 964 plakalı Honda marka otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçlar hurdaya dönerken sürücülerle birlikte E.D. (19), B.A.(80), İ.D.(57) yaralandı.
2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan İsmail Dikencik (57) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede tedavisi süren yaralılardan 80 yaşındaki Bilal Arı’nın da yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.