FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ

MalatyaÂ'da evinde yalnız yaşayan 92 yaşındaki şahıs, elektrikli sobanın neden olduğu yangın sonucunda feci şekilde hayatını kaybetti.
Olay, Malatya merkez Zafer Mahallesi Sağlık Caddesi üzerindeki 2 katlı binanın alt katında meydana geldi. Saat 03.30 sularında evin alt katından dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 acil servis ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınırken, yapılan incelemede evin sahibi de olan ve yalnız başına yaşadığı belirtilen 92 yaşındaki Ahmet Gedik, alevlerin arasında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Yangın esnasında üst katta oturan bir kadın ise dumandan etkilenmesi sonucunda ambulansın içerisinde müdahale edildi.
Yapılan çalışmalar sonucunda Ahmet Gedik'in cesedi itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Yangın ile ilgili ilk tespitlere göre, olayın elektrikli sopanın devrilmesi sonucunda çıkmış olabileceği değerlendiriliyor.
Olay yerine gelen Ahmet Gedik'in yakınları gözyaşlarını tutamadılar.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sıcak Başladı, Serin Bitecek: Malatya’da Cumartesi Gününe Saat Saat Hava Durumu
- Karanlığın Rotası Çizildi: Malatya’da İlçe İlçe Kesinti Haritası
- Malatya’da 13 Eylül Namaz Vakitleri: İmsaktan Yatsıya Günün Tüm Durakları
- Malatya’da 12 Eylül 2025 Vefat Listesi 8 Kişi Hayatını Kaybetti
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.