01 Temmuz, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Fedakar polisler sahada!


Fedakar polisler sahada!
Korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşların yardımına polis ekipleri yetişiyor. Malatya’nın Darende ilçesinde de polis evden çıkamayan Asiye Teyze'nin faturalarını ödedi, mutfak alışverişini yaptı. Polis ekipleri bu dönemde gösterdikleri fedakarlıkla takdir topluyor.

HABER MERKEZİ-DARENDE

Darende ilçesi İbrahim Paşa Mahallesi'nde yaşayan Asiye Türkmen, 155 polis hattını ayarak 65 yaş üstü olması nedeniyle ihtiyaçlarını karşılayamadığını söyledi. Telefonda polis ekiplerine ihtiyaçlarını ileten Asiye Teyze'nin taleplerini karşılamak üzere Darende Emniyet Müdürlüğü ekipleri markete giderek ihtiyaçları aldı. Ayrıca Asiye Teyze'nin bazı faturalarını da ödeyen polis ekipleri ihtiyaçları alarak eve getirdi.

A_545

"ALLAH RAZI OLSUN"
Yalnız yaşadığı öğrenilen Asiye Teyze polis ekiplerine teşekkür ederek, “Polislerimizden ve devletimizden Allah razı olsun” dedi. Polis ekipleri de Asiye Türkmen'e virüs salgını tehdidinin halen devam ettiğini ve evde kalmasını söyleyerek bir ihtiyaç olması durumunda kendilerini aramasını istedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!