dore okulları
Malatya
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.18
  • ALTIN
    2243.8
  • BIST
    8718.11
  • BTC
    64830.1$

Fendoğlu: Malatyaspor için herkesle kavga ederim


Fendoğlu: Malatyaspor için herkesle kavga ederim
Evkur Yeni Malatyaspor'da 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’nun açıklamaları dikkat çekti.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA TİME

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında yaptığı konuşmasında daha önce Malatyaspor bünyesinde bulunan 300 kişinin mahkemelik olduğunu dile getirdi. Konuyla ilgili olarak detaylı bilgi almak amacıyla görüştüğümüz MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu'na ‘300 kişi neden mahkemelik olup akabinde “yönetici olamaz” şeklinde bir mağduriyetle karşı karşıya kaldılar. Bu konu hakkında detaylı bilgi alabilir miyiz?' sorusunu yönelttik.

Fendoğlu bu soruya yönelik olarak: “ Bu sözü Adil Başkanın yönetici bulamıyorum sözü üzerine söyledim. Yönetici bulamıyorum derken Malatya'da bu takıma gönül vermiş her biri kendi alanında başarılı olmuş iş adamlarımız Malatyaspor'un başkanının yanlış yönetiminden dolayı mahkemelik oldular. Bu nedenle yönetici bulunamadı. Kulüp başkanlarını Malatyaspor'u batırdıkları için mahkemeye verdiler. Tanrıverdi öncesinden başlayarak yönetim kurulunda kimler varsa hepsini sorumlu tuttu. Kastim buydu. Herkes görev almak ister ama sonuçta ceremesini yönetim kurulundaki arkadaşlar çekiyor. Bu konuda başkana büyük görevler düşüyor. Bunda da şeffaf olmanız lazım dedim. Yılda 3 kez 4 ayda bir basın açıklaması yoluyla yapılanları anlatırsanız olabilecek bir hata varsa önüne geçmemiz daha kolay olur. “ açıklamasında bulundu.

EYMS başkanı Adil Gevrek ile ne gibi bir sürtüşmeniz oldu? Şeklindeki sorumuz üzerine açıklamalarda bulunan Fendoğlu: “Ben Malatyaspor için herkesle kavga ederim. Zaten Adil Başkan ile de o şekilde oldu. Malatya'nın sahipleri ilçeler ve delegelerdir. Ben Malatyaspor için mücadelemi veririm kimsenin adamı olmayız. Adil Gevrek de başarılı bir başkandır. Malatyaspor Malatyalıların malıdır. Adil Gevrek'in 5 yıl içinde yaptığı çalışmalar zaten ortada. Biz diyoruz ki geçmişte yapılan hataları yapmayalım. Kurumsallaşarak çok daha iyi yerlere gelelim. “ diyerek konuşmasını tamamladı.

4000_54

MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU'NUN TOPLANTIDA YAPTIĞI KONUŞMANIN BAZI MADDELERİ: 

“300 KİŞİ MAHKEMELİK OLDU”

Fendoğlu “Başkanımız konuşmasında yönetici dahi bulamadık dedi. Çok doğru. Eğer bu kurumda başarılı olursanız kameralar ışıklar sizi gösterir, ama başarısız olursanız da tam tersi olur. Evet, yönetici bulamadık. Ama bende dâhil olmak üzere 300 kişi mahkemeliğiz. Sorun bu 300 kişi de mi? Kötü yönetip 300 kişiyi mahkemelik edende mi? Soracağımız buydu. Bunlar geçmişte oldu. Malatyaspor'a belli sevinçler de yaşattılar. Geride bırakılan hasar 300 kişilik maddi manevi bir tablo bıraktılar. Ben ilk 1 ayda beraat ettim. 8 saatlik yöneticiydim. Diğer arkadaşlar çok sıkıntı çekti. Böyle olunca da yönetici bulmak zor oldu. Burası kimsenin babasının takımı değil. Burası Malatyalıların takımıdır. Kameralar karşısında şirin görünmek ve taviz vermek yanlış, herkes eşittir. “

“SÜRTÜŞMELİ OLMAMIZA RAĞMEN BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINI BAŞARILI BULUYORUM”

Milletvekili Fendoğlu: “Buradaki delegeler Malatyaspor'un sahibidir. Başkanımız ile sürtüşmelerimiz olduğuna rağmen kendisinin çalışmalarını başarılı buluyorum. Bu çalışmaların katlanarak devam edeceğiniz diliyorum. Türk futbolunda önemli bir edineceğimize kanaat getiriyorum. Başkanımızın tavanda ve tabanda birlikteliği sağlayıp takımın durumu ile ilgili basın toplantısı ile bilgi vermesini dilerim. Böylece şeffaf bir ortamda çalışmalar yapılmış olur. “ diye konuştu.

 

4001_42

 Haber: Sevgi Sulubay

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!