Fenerbahçeli taraftarlara kayısı ikram edildi

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanına Fenerbahçe'yi izlemek için gelen sarı-lacivertli taraftarlara statta kayısı ikram edildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, dün akşam sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Bu zorlu mücadele iki camia için de centilmenlik havasında geçti.
2 BİN FENERBAHÇELİ TARAFTARA KAYISI İKRAM EDİLDİ
Malatya Ticaret Borsası tarafından Malatya Stadyumu'nda karşılaşmayı takip eden yaklaşık 2 bin Fenerbahçe taraftarına kayısı ikram edildi.
Malatya kayısısının tanıtımı ve Malatyalıların ne kadar misafirperver olduklarını göstermek adına küçük ambalajlar halinde dağıtılan kayısıları sarı-lacivertli taraftarların da çok sevdiği gözlendi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Akçadağ Yeni ve Modern Öğretmenevine Kavuşuyor
- Malatya Futbolunda Tarihi Karar Alındı
- Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Pandemi ve Deprem Felaketine Rağmen 8 Yılda 317 Eğitim Düzenledi
- İYİ Parti Malatya İl Gençlik Kolları AGS Heyecanı Yaşayan Öğretmen Adaylarını Stant Kurarak Yalnız Bırakmadı
- Malatya'da Rezerv Alan Yanındaki İki Katlı Evin Çatısında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.