dore okulları
Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66842.708$

FETÖ'cü başkomiserden darbe tarihi..


FETÖ'cü başkomiserden darbe tarihi..
'22 Kasım'da görüşürüz!'
Narin

Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olmaktan tutuklanan Başkomiser Fatih Günay'ın eşi Sümeyra Günay ile yaptığı telefon görüşmesi ortaya çıktı. Darbecilerin hapishaneden çıkacağını savunan Başkomiser Günay, eşine "22 Kasım'da görüşürüz" dedi. 

 

HABER MERKEZİ- ÖZEL

 

Malatya'da tutuklu FETÖ'cü Başkomiser Fatih Günay'ın eşine darbe imasında bulunduğu ortaya çıktı. Başkomiser Günay eşine, 22 Kasım tarihine kadar tüm tutuklu FETÖcülerin hepsinin çıkacağını söyledi. 

 

"ORTALIK KARIŞACAK, ERZAK ALIN"

27 Eylül'de eşi Sümeyye Günay ile yaptığı telefon görüşmesinde Başkomiser Günay'ın, "Gazeteden televizyondan takip ediyorum, ortalık çok karışacak, dışarı çok çıkmayın. Gıda maddelerini artırın" dediği, eşi Sümeyra Günay'ın ise buna karşılık olarak, "Birazdan çıkar alırım. Annem rüyasında seni görmüş, eve gelmişsin. Yüzün pırıl pırıl" dediği öğrenildi. 

 

"BİR İKİ AYA GELECEĞİZ"

Konuşma sırasında Komiser Günay eşine, "Geleceğiz geleceğiz. Bir buçuk iki aya kadar geleceğiz. O şerefsizleri hapse biz tıkacağız. Lamı cimi yok. Allah'ın izniyle çıkacağız. Vatanımız ve milletimiz için çalıştık. Dışarıdaki ite puşta yem olacak değiliz" ifadelerini kullandı. 

 

KASIM'DA ÇIKIYORUZ! 

Sümeyra Günay'ın "Aynen öyle" diyerek karşılık verdiği bu sözler üzerine Başkomiser Günay, "Onların kafalarına Allah'ın izniyle ineceğiz. Mektubumda yazmıştım. Böyle rüyalar olursa bana ayrıntılarıyla yaz. Çıkacağız çıkacağız. Geleceğiz. Aralık ayını görmeyiz. Allah'ın izniyle Kasım'da çıkıyoruz. Telefonu dinleyenler de 'bunlar ne konuşuyor' gibi düşünürler. Az kaldı güzelim çıkacağız. 3-5 kişi değil, toptan hepimiz çıkacağız.  Yani biz çıkmayacağız tek tüm Türkiye çıkacak zindandan. Biz çıkmakla kalmayacağız. Biz onları sokacağız içeri. Zırvasından zirvesine itine kopuğuna bürokratından bilmem neyine. Tövbe suresinin son iki ayetini hep oku" diye konuştu. 

 

22 KASIM'A DİKKAT! 

Başkomiser Günay'ın ayrıca, "Malatya Cezaevi'nde bayram namazıyla ilgili söylentiler geziyormuş duydunuz mu"  şeklindeki sorusuna Eş Günay, "Yok birtanem" diyor. Bu cümle üzerine Başkomiser Günay'ın, " Malatya'da bizim emniyette de baya meşhur olmuş. Peygamber efendimiz(cezaevine) gelmiş.  Bayram namazına oradakilerin hatırına diye. 22 Kasım evlilik yıldönümümüzde görüşürüz" demesi dikkat çekti. Oyda Başkomiser Günay, 24 Ağustos 2009 tarihinde evlenmişti

 

 

 


iPhone'umdan gönderildi

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!