FETÖ'cü öğretmen tutuklandı

FETÖ üyeliğinden 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan öğretmen yakalandı. Öğretmenin, Malatya’daki özel eğitim kursunda çalıştığı, FETÖ’nün öğrenci yapılanmasına yer aldığını öne sürülerek gözaltına alındı ve tutuklandı.
HABER MERKEZİ-ADANA
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu iddiasıyla meslekten ihraç edilen ve yargılama sonucu 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan öğretmen Adana'da yakalandı.
MALATYA'DAKİ ÖZEL EĞİTİM KURSUNDA ÇALIŞTI
İddiaya göre, Süleyman Emrullah Y., Kayseri ilinde öğretmenlik yaparken FETÖ üyesi olduğu öne sürülerek ihraç edildi. Daha sonra ise Süleyman Emrullah Y. polis tarafından örgütün gizli haberleşme sistemi ByLock'u kullandığı, örgütün Malatya'daki özel eğitim kursunda çalıştığı, FETÖ'nün öğrenci yapılanmasına yer aldığını öne sürülerek gözaltına alındı ve tutuklandı. Ancak bir süre sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
YAKALANDI
Süleyman Emrullah Y. mahkeme sonunda üzerine atılan bu suçlamalardan dolayı 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası aldı. Bu nedenle hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hükümlünün Adana'da olduğunu tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda hükümlü yakalandı.
Emniyete getirilen hükümlü işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyonda Yakalanan Zanlı Cezaevine Gönderildi
- Baskil Kayısı Çalıştayı Sonuç Bildirgesi Sektörde Yeni Bir Tartışma Başlattı
- Malatya'da Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda İşletme Sahibi Tutuklandı
- Yeşilyurt’ta 512 Konut Tamamlandı, 144 Konut İçin Çalışmalar Sürüyor
- Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinden 53 Öğrenci Üniversiteli Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.