FETÖ Operasyonları! Toplam 18 gözaltı

Kocaeli ve Afyonkarahisar merkezli aralarında Malatya'nın da bulunduğu bazı illerde FETÖ operasyonu yapıldı. Operasyonlarda toplamda 18 kişi gözaltına alındı.
HABER MERKEZİ-KOCAELİ- AFYONKARAHİSAR
AFYONKARAHİSAR MERKEZLİ OPERASYON: 8 GÖZALTI
Afyonkarahisar merkezli 2 ilde FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 4'ü muvazzaf astsubay, 4'ü askeri liseden ilişiği kesilen öğrenci olmak üzere 8 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, operasyon İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mahrem yapılanması soruşturması kapsamında polis Afyonkarahisar merkezli Eskişehir ve Malatya'da 3 kentte çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi. Operasyonlarda ‘Ankesörlü Sabit Hatlar ve Büfelerden'den ardışık arandıkları tespit edilen 4'ü muvazzaf Astsubay, 4'ü askeri liseden ilişiği kesilen öğrenci olmak üzere 8 şahıs gözaltına alındı.
Şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
KOCAELİ MERKEZLİ OPERASYON: 10 GÖZALTI
Kocaeli merkezli 9 ilde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin tespitine yönelik çalışmalarını sürdüren Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, örgütle bağlantısı olan şahısları takibe aldı. Şahısların ikametlerini belirlenmesi sonrasında Kocaeli merkezli aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Niğde, Kahramanmaraş, Malatya, Yalova ve İzmir'in de olduğu 9 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda terör örgütüne iltisak ve bağlantısı bulunduğu tespit edilen 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahısların tamamlanan işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Babacan Sosyal Medyada Sabitlenen İki Yıllık Sözün Sonuna Gelindiğini Duyurdu
- Batı İllerinden Getirilen Uyuşturucu Sevkiyatına Malatya Polisi Darbe Vurdu
- Emzirildikten Sonra Nefessiz Kalan İki Aylık Bebek Hayatını Kaybetti
- İlhan Geçit Yeşilyurt’taki Yeniden İnşa Rakamlarını Açıkladı: 42 Bin 500 Konut ve İş Yeri Yapıldı!
- Başkan Sami Er'den İstanbul'da Malatya Çağrısı: “Yeni Yüzünü Görmeye Gelin”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.