FETÖ operasyonunda 12 şahıs gözaltında...

Malatya’da FETÖ'ye üye olmak ve silahlı terör örgütüne yardım etmek suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 12 şüpheli yakalandı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da FETÖ'ye üye olmak ve silahlı terör örgütüne yardım etmek suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 12 şüpheli yakalandı.
ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DÜZENLENDİ
Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM ve TEM Şube Müdürlüklerince FETÖ'ye üye olmak ve silahlı terör örgütüne yardım etmek suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.
12 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Malatya İl merkezinde 16 ayrı adrese yapılan baskında, haklarında 2 ile 6 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan meslekten ihraç edilen doktor, akademisyen, vergi dairesi müdür yardımcısı, polis ve öğretmenlerin de bulunduğu 12 şüpheli yakalandı. Sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüphelilerin işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilecekleri belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da J ve S Plaka Taşımacılığına Yüzde 20 Zam Geldi
- Adliyede Şehit Yakını Personelin Görev Tanımı Genelgeyi Yok Sayıyor
- 2026 Hasadında Arpa ve Buğday Yeni Silolarda Depolanacak
- Kiltepe Mahallesi’nde Çıkan Yangın Korku Dolu Anlara Neden Oldu
- Elazığ Yönünde Trafik Felç Oldu! Alt Geçitte Feci Zincirleme Kaza
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.