dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2326.3
  • BIST
    9117.07
  • BTC
    70104.96$

'FETÖ'yü devreye soktular...'


'FETÖ'yü devreye soktular...'
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin,İstiklal Mahalle Muhtarı Levent Yener ve Hasan Varol Mahalle Muhtarı Özkan Oyan'ı ziyaret etti.
Narin

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ,İstiklal Mahalle Muhtarı Levent Yener ziyaretten dolayı AK Parti il teşkilatına ve Miletvekili Mustafa Şahine teşekkür etti. Ziyarette konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı sorun ve ihtiyaçlar için görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Teşkilatın yapmış olduğu programlar çerçevesinde muhtarları ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, "Hem yeni seçilen Hasan Varol Mahalle Muhtarımıza hayırlı olsun demek hem de tanışmak için burada bulunuyoruz. Ayrıca mahalle ile ilgili sıkıntıları da dinlemeye geldik. Muhtarlarımız ilk kez AK Parti döneminde değer görmeye başladı. Muhtarlarımız sahada 7-24 hizmet veriyor. Onların sahada karşılaşmış olduğu sorunları çözmek bizim asli görevimizdir. Bizler onun için buralardayız" şeklinde konuştu.

Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mustafa Şahin, Türkiyenin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, "Ülkemizde ne zaman birlik ve beraberliğimiz prim yapmaya başlasa hemen birileri düğmeye basıyor. Son dönemlerde bu ülke de egemenlik iddia eden bir takım güçler, bunların içerisinde Avrupa Birliği ve ABD'de var, niyetlerini ortaya çıkardılar. Özellikle ülkemizi , Cumhurbaşkanımızı ve Hükumetimizi çevreleyip etkisizleştirme operasyonları yapıyorlar. AK Parti iktidara geldikten sonra özellikle bu ülke üzerinde çok ciddi operasyonlar yapan bir takım yönlendirmelerle kendine bağımlı kılan bir haçlı zihniyeti tamamen bu ülkeden bertaraf edildi. Bu sürecin ciddi manada Avrupa birliği ülkelerini ve ABD'yi rahatsız ettiğini gördük" ifadelerini kullandı.

Şahin, devam eden terör operasyonları ile ilgili olarak, "Akan kanın durması ve terörün bitmesi için ne zaman olumlu bir adım attıysak dış güçler bunu akamete uğratmak için ellerinden gelen bütün ihanetleri yaptılar. Daha önceki süreç içerisinde terörü hortlatarak insanları birbirleri ile kırdırmaya çalıştılar. Başarılı olamadılar. Gezi eylemleri ile ülkemizi Arap Baharına çevirmeye kalkıştılar. Ancak başaramadılar. Her geçen gün AK Partinin oy oranın yükselmesi bunları ciddi manada sıkıntıya sokmaktadır. Bunlarda içerideki dinamiklerini harekete geçirdiler. Gezi eylemlerinde başarılı olamadılar. Hemen ardından FETÖ'yü devre soktular. Beklemedikleri bir reaksiyonla karşılaştılar. Milletimizle birlikte bu belayı da def ettik" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!