Malatya
13 Eylül, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.39
  • EURO
    48.67
  • ALTIN
    4845.6
  • BIST
    10.372
  • BTC
    115737.11$

Fifa'nın Verdiği 4 Transfer Dönemi Yasağı Uygulanacak


Fifa'nın Verdiği 4 Transfer Dönemi Yasağı Uygulanacak

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, FIFA tarafından kulübe verilen transfer yasağı cezası ile ilgili TFF'nin FIFA'ya yaptığı itirazın reddedildiğini açıkladı. 
Malatya Amatör Küme Futbol Ligi'nde mücadele eden Malatyaspor'a, FIFA Disiplin Kurulu tarafından Çek futbolcu Jiri Masek'e olan borcundan dolayı transfer yasağı getirilmişti. Konuyla ilgili Malatyaspor adına TFF tarafından FIFA'ya yapılan itirazın reddedildiği bildirildi.
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, bir dönem Malatyaspor forması giyen Çek futbolcu Jiri Masek'in alacakları dolayısıyla FIFA nezdinde başlatmış olduğu takip sonucunda kulübe getirilen transfer yasağı ile ilgili FIFA'ya TFF tarafından kendileri adına yapılan itirazın reddedildiğini ve cezanın uygulamaya konulacağını ifade etti.
Kapkıner, “2006 yılında futbolcumuz olan Jiri Masek FIFA'ya olan itirazlarını sürdürüyor. Bu takip sonucunda kulübümüze amatörde 4 dönem transfer yasağı getirildi. Sadece filiz lisans çıkarma yetkimiz var” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!