Final Okulları öğrencileri hayal ettiklerini üretebilecek

Malatya Final Okulları 'Life and Art Center' isimli yeni bir merkez açıyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Final Okulları "Life and Art Center" isimli yeni bir merkez açıyor. Merkezde öğrenciler hayal etme becerilerini geliştirecek ve hayal ettiklerini üretebilecek.
"BU BENİM HAYALİM"
"Bu benim hayalim" sloganıyla yeni eğitim öğretim yılına başlayacak merkezde STEM Sınıfı, Maker Atölyesi, Zeka Oyunları Atölyesi, Sesler Atölyesi, Renkler Atölyesi, Seramik Atölyesi, İngilizce Drama Sınıfı ile öğrencilerin aktif bir şekilde kullanabileceği bir Rehberlik Sınıfı ve sürekli onlarla bu merkezde olacak bir rehber öğretmen yer alacak.
"PEK ÇOK ALANDA FAALİYET GÖSTERECEKLER"
Öğrencilerin mental ve motor gelişimlerine katkı sağlamak, sanatsal ve bilimsel açıdan daha donanımlı bireyler yetiştirmek adına kurulan merkez 2018 - 2019 eğitim-öğretim yılında Akıl Yürütme ve İşlem Oyunları Kulübünden, Piyano Kulübüne, Ahşap Kulübünden Eko Oyuncak Kulübüne, Robotik Kulübünden Seramik Kulübüne varıncaya dek pek çok sanatsal ve teknolojik alanda faaliyet gösterecek. Okulda önümüzdeki yıl açılması planlanan 20 öğrenci kulübü var ve bu merkezdeki atölyeler bu kulüplerin pek çoğuna ev sahipliği yapacak. Ayrıca okul öğrencileri İngilizce Speaking derslerini de bu merkezdeki Land of English isimli sınıfta işleyecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da İki Otomobil Birbirine Girdi: Araçlardan Biri Ters Döndü
- Akpınar ve Halfettin’de Çalışmalar Son Aşamaya Geldi: Dört Şeritli Ulaşım Aksı Geliyor
- Ak Parti Heyeti Yamaç Mahallesinin Taleplerini Yerinde Dinledi
- Modern Taziye Evleri İçin Hedef 17: Yeşilyurt’ta Çalışmalar Sürüyor
- Karademir’den TSO Başkan Adaylarına Çağrı: Malatya İçin Proje Üretin
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.