Malatya
11 Eylül, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.28
  • EURO
    48.41
  • ALTIN
    4811.9
  • BIST
    10.586
  • BTC
    114283.07$

Forvet oyuncusu Amani, oturma iznini bekliyor


Forvet oyuncusu Amani, oturma iznini bekliyor
ChelseaÂ'nin yıldızı Didier DrogbaÂ'nın vatandaşı Amani Kovakouherve, TürkiyeÂ'de futbol oynayabilmek için oturma izninin çıkmasını bekliyor.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor'da forma giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu, oturma izninin olmaması nedeniyle ülkesi Fildişi'nden Türkiye'ye giriş yapamıyor.
En büyük hayali Drogba gibi büyük kulüplerin formasını giymek olan Amani, 44 Malatyasporlu yöneticilerden gelecek olan müjdeli haberi bekliyor.
44 Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Barış Bingöl, Amani'nin Türkiye'ye girişi için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti.
Bingöl, Amani'nin oturma izni alması için gerekli yerlerle görüşme yapacaklarını kaydederek, "Amani bizim en değerli oyuncularımız arasında yer alıyor. BAL Ligi'nde şampiyonluğa oynayan bir ekip olarak Amani'ye ihtiyacımız var. Bu nedenle oyuncumuzun Türkiye'ye girebilmesi için yoğun bir mesai harcıyoruz" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!