Fotokamp yarın başlıyor

Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi yarın başlıyor.
MAFSAD tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi” yarın başlıyor.
Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından hazırlanan ve 11-14 Haziran 2015 tarihinde Akçadağ ilçesinde bulunan Levent Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Malatya Fotokamp yarın başlıyor. Fotokampın açılışı Vali Süleyman Kamçı tarafından yapılacak. Ayrıca yarın saat 13.00'te Kapalı Çarşı üzerinde fotoğraf sanatçıları, MAFSAD yöneticileri ve kamp katılımcılarının hazır bulunacağı bir basın açıklaması gerçekleştirilecek.
Fotoğraf sanatçıları İbrahim Demirel, Mustafa Ertekin, Çerkes Karadağ, Erdal Kınacı, Faruk Akbaş, Tekin Ertuğ, Tarık Yurtgezer, Arjen Zwart, Kamal Shabkhiz, Özcan Yurdalan, Bülent Kılınç; Milli Dağcı Doğan Palut, Doç. Dr. Gülpınar Akbulut, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güllü ve Uzman Eğitimci Şengül Korkut'un çeşitli faaliyetlerle renk katacağı fotokampa yoğun bir katılımın olması bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.