dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2436.9
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66660.78$

Futbolumuzu sahaya yansıtamadık


Futbolumuzu sahaya yansıtamadık
Elazığspor'un istenilen futbolu sahaya yansıtamadığını belirten Teknik Direktör Bayram Bektaş, Daha fazla atak ve topa sahip olmalıydık. Bu futbolla en kötü 1 puan almalıydık” dedi.Son haftalarda yakalanan güzel çıkışı devam ettirmek istemelerine rağmen gerekli mücadeleyi gösteremediklerini söyleyen Bayram, maçın bu nedenle kaybedildiğini söyledi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

TFF 1. Lig'in 26. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan Elazığspor'un istenilen futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyleyerek, “Daha fazla atak ve topa sahip olmalıydık. Bu futbolla en kötü 1 puan almalıydık” dedi. Son haftalarda yakalanan güzel çıkışı devam ettirmek istemelerine rağmen gerekli mücadeleyi gösteremediklerini söyleyen Bayram, maçın bu nedenle kaybedildiğini söyledi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR DERBİYDİ
Bayram Bektaş şöyle konuştu: "Bizim için önemli bir derbiydi. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Maçın seyrini değiştirebilecek oyuncuların istediği performansı sergileyememesi maçı kaybetmemize sebep oldu. Daha fazla atak ve topa sahip olmalıydık. Bu futbolla en kötü 1 puan almalıydık”

REKABET SAHA DIŞINA NASIL TAŞTI?

Yıllardır aralarında ezeli rekabet olmasına karşın Malatya ile komşu şehir olduklarını vurgulayan Bektaş, “Bu rekabet saha içinde olması gerekirken nasıl saha dışına taştı anlamış değilim. Böyle olunca futboldan istediğiniz zevki alamazsınız. Futbol mücadele oyunudur. Her dokunuşta taraftar bağırdı diye hakem bundan etkilenmemeli. Sonuç olarak kaybettik. Ama galibiyetten sonra kaybeden takımı tahrik etmek yakışmadı. Bunlar olmaması gereken şeyler. Bu olaylardan dolayı camiam adına özür dilerim” şeklinde konuştu.

TARAFTARLARI COŞTURMAK İSTEDİM

Maçın sonunda yaşanan olaylarla ilgili olarak Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, “Son dakikalarda ben taraftarıma bizi daha çok destekleyin dercesine bir el hareketi yaptım. Herhangi bir Elazığspor oyuncusuna yapılmış bir hareket değildi. Kendi taraftarlarımı coşturuyordum ben orada. Elazığ ile hiç alakası yok. Kimseye saygısızlık yapmadım. Karakterim de böyle değildir. Ben bundan sonrası için Elazığspor'a da başarılar dilerim.”

JANDARMA UYARI ATEŞİ AÇTI
İstanbul'da oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Elazığspor maçından dönen iki takım taraftarları Darende Medişey Mahalesi'nde karşılaşınca olaylar çıktı. Taraftarlar birbirlerine taş ve sopalarla saldırınca olayları ayırmak için jandarma devreye girdi. Bir uzman çavuş kafasına gelen taşla yaralanırken, jandarma olayları ayırmak için havaya uyarı ateşi açtı. Olayın ardından taraftarlar jandarma kontrolünde ilçeyi terk ederken, akaryakıt istasyonunda çok sayıda boş kovan toplandı.

GÖRGÜ TANIKLARI KONUŞTU:TARAFTARLAR TAŞ ATMAYA BAŞLAYINCA MÜDAHALE GELDİ
Olayın meydana geldiği benzin istasyonu sahibi Cemal Korkut ve Güdül Mahalle Muhtarı Erdal Çaptuğ olay anıyla ilgili açıklamalarda bulundular.
Elazığlı taraftarların benzin istasyonunda Malatyalı taraftarları beklediğini söyleyen Güdül Mahalle Muhtarı Erdal Çaptuğ, " Asker geldi, 'tüm taraftar otobüslerini toplayıp götürelim' dedi. Malatyaspor'a ait 4 otobüs geldi. O sırada Elazığspor taraftarları koşmaya başladı. Asker havaya ateş açtı ama kimse durmadı. Sonra taraftarlar birbirine girdi. Taraftarlar O arada birbirlerine taş atmaya başlayınca uzman çavuş başına gelen taş ile yaralandı. Taşın nereden geldiğini görmedik. Komutan arada olduğu için büyük bir taş başına isabet etti. Birkaç askerin de sağına soluna taş değdi. Taraftarları ayırdık, araca binerken bir Elazığspor taraftarını Malatyaspor taraftarları yakaladı. Tartaklamaya başladılar, sonra biz ellerinden aldık. Benzin istasyonuna sakladık. Sonra ambulans gelerek yaralıları hastaneye götürdü. Daha sonra jandarma kontrolünde yola çıktılar" ifadelerini kullandı. Kavga sonrasında taraftarlar jandarma kontrolünde Malatya'ya hareket etti. Yaralılar Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müdahale edildi.

ZAMANINDA MÜDAHALE EDİLDİ
Taraftarların kavga ettiği akaryakıt istasyonunun sahibi Cemal Korkut ise, "Olayın yaşandığı Medişeh Mahallesi'nde silah seslerini duyan vatandaşlar bir anda terör saldırısı olduğu şüphesine kapıldı ve silah seslerinin olayı engellemek için güvenlik güçlerinin havaya ateş açtığını öğrenince rahat bir nefes aldılar. Darendeliler ilçede huzursuzluk oluşturan taraftarlar arasındaki kavgayı kınıyor. İki komşu olan takımın taraftarlarına bu olaylar yakışmadı. Biz şampiyonluğa gidiyoruz. Elazığ'ın bir iddiası yok. Bu gerginlik, güvenlik güçlerinin zamanında gelmesi sonucunda çok üzücü olaylar olmadan önlendi" diye konuştu.

dar1dar2dar3

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!