Gaziler Günü sebebiyle tören düzenlendi

Gaziler Günü nedeniyle MalatyaÂ'da Atatürk AnıtıÂ'nda tören düzenlendi.
Düzenlenen törende, Vali Vasip Şahin, Belediye Başkan Vekili Nevzat Aslan, Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Atatürk Orta Okulu tarih öğretmeni Hatem Denktaş, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
Denktaş, 19 Eylül 1921'de Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ile Gazi unvanı verilmesinin 93'ncü yıldönümü nedeniyle Gaziler Günü'nün kutlandığını belirterek, “Tarih boyunca bağımsız yaşamayı prensip edinmiş olan ülkemizin her ferdi, ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum düşüncesiyle zaferden zafere koşmuş, tarihin altın sayfalarındaki yerini gurur verici şekilde almıştır” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.