Geçirdiği trafik kazasıyla hayatı kabusa döndü

Malatya'da 7 yıl önce geçirdiği trafik kazasında iki ayağını kaybeden İbrahim Polat, o günden sonra dram üzerine dram yaşadı. Polat'ın vücudu kurtlandı.
Malatya'da 7 yıl önce geçirdiği trafik kazasında iki ayağını kaybeden İbrahim Polat, o günden sonra dram üzerine dram yaşadı. Polat'ın vücudu kurtlandı.
Malatya'da ikamet eden 45 yaşındaki İbrahim Polat'ın hayatı geçirdiği trafik kazasıyla kabusa döndü. Kaza sonrası iki ayağından olan talihsiz adam, şu anda kalçasında oluşan bası yaralarından kaynaklı kurtlanmalarla baş etmeye çalışıyor. Fazla kiloları nedeniyle de zor günler yaşayan Polat, kurtlanma nedeniyle çaldığı tüm kapılardan eli boş döndü. Kalçasındaki bazı yaralarından oluşan kurtlanmalardan kurtulmak isteyen talihsiz adam, Sağlık Bakanlığı yetkililerinden yardım bekliyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazideki İnşaat Sahasını Basan Arı Sürüsü İşçilere Büyük Panik Yaşattı
- Henüz Bir Yıl Önce Hizmete Giren Kuzey Çevre Yolu'ndaki Tamirat İşleri Vatandaşların Tepkisine Yol Açtı
- Yeni Çarşı Projesindeki Fahiş Kira Fiyatları Malatya Esnafını Kara Kara Düşündürüyor
- Hemşerimiz Malatyalı Arif Karaca: Sermaye Birikimi Olmadığı İçin Global Marka Çıkaramıyoruz!
- ÖSYM İncelemeleri Tamamladı! YKS Sınavında Bir Soru İptal Edildi Bir Sorunun Cevabı Değişti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.