dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.68
  • ALTIN
    2395.5
  • BIST
    10173.19
  • BTC
    57731.67$

Geleceğimiz için karar vereceğiz


Geleceğimiz için karar vereceğiz
Dilek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, ülkenin geleceği için referandumda oy kullanılması gerektiğini söyledi. Kahtalı, 'Darbelerle, belirl entrikalarla, e-muhtıralarla bu ülkenin gelişiminin önüne devamlı engeller koyan bir sistem vardı. Bu sistem, hedeflerimize ulaşmamıza engel oluyor. Bunu aşmak içinde yeni bir anayasaya ihtiyacın olduğunu kurulduğumuz günden buyana söylüyoruz' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ – MALATYA 

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Dilek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 16 Nisan'da yapılacak olan referandum kapsamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Darbelerle, belirli entrikalarla, e-muhtıralarla bu ülkenin gelişiminin önüne devamlı engeller koyan bir sistem vardı. Bu sistem, hedeflerimize ulaşmamıza engel oluyor. Bunu aşmak içinde yeni bir anayasaya ihtiyacın olduğunu kurulduğumuz günden buyana söylüyoruz" dedi.

GELECEĞİMİZİ TEMİNAT ALTINA ALACAĞIZ
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, milletin 15 yıldır AK Parti'nin yaptığı çalışmaları çok iyi bildiğini kaydetti. Çakır, AK Parti'nin güçlü iktidar yapısının Türkiye'ye büyük kazanımlar sağladığına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Biz birini seçmiyoruz. Gelecekte ülkemizin hükümet sistemine biz karar vereceğiz. Bu referandumla birlikte çocuklarımıza bırakacağımız geleceğimiz daha teminat altına alacağız."

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ İÇİN
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise 16 Nisan'da milletin geleceğini oylayacağını kaydederek, "Bu muhtarlık, belediye başkanlığı ya da milletvekilliği seçimi değil, Türkiye'nin geleceğini oylayacağız" ifadelerini kullandı.

HİZMETLER KATLANARAK SÜRECEK
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya da, AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetlerin katlanarak devam etmesini sağlayacaklarını dile getirdi. Yalçınkaya, 16 Nisan referandumunun önemine değinerek, "Türkiye'de sivil ve vatandaşın talebiyle bir anayasa gerçekleşmedi. Yaptığımız değişiklik bütünüyle milli, hiçbir yerden ithal edilmemiş, örneklenmemiş, Türkiye'nin geçmiş deneyimlerini bir araya getiren, sorunlarını masaya koyup, çözüm üreten bir yaklaşım" şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!