03 Temmuz, 2026, Cuma
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Genç kaleci, BESYO sınavında sakatlandı


Genç kaleci, BESYO sınavında sakatlandı
Mehmet Ayaoku, şansız bir sakatlık yaşadı.

Yeni Malatyaspor'un 3 sezon önce alt yapıdan A takım kadrosuna kattığı genç yıldızlarından kaleci Mehmet Ayaoku idmanlardaki başarılı performansı ile dikkat çekerken, şansız bir sakatlık yaşadı.

Sarı-kırmızılı takımın genç oyuncularından olan kaleci Mehmet Ayaoku, BESYO sınavında sakatlandı. 19 yaşındaki genç kaleci, üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları'na yerleşmek için yapılacak sınavlara hazırlandığı sırada denge sırığından kayarak düştü. Sağ bileğinden hafif bir sakatlık geçiren genç kaleci, Yeni Malatyaspor ile çıktığı kamp boyunca özel bir sargıyla antrenmanlarda yer aldı.

Kampta yaptığı başarılı kurtarışlarla teknik direktör Yücel İldiz'den tam not alan genç eldiven, sözleşmesi bitmesine karşın kulüpte tutulacak. Sarı-kırmızılı kulüp Ayaoku ile yeniden sözleşme imzalamayı düşünürken, başarılı eldivenin bu sezon U21 takımının kalesini koruması bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!