dore okulları
Malatya
27 Mayıs, 2025, Salı
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Gençler Afete Dirençli Gelecek İçin Buluştu

Gençler Afete Dirençli Gelecek İçin Buluştu
Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen konferansta, gençlere afetlere karşı dirençli birey olmanın yolları anlatıldı. Eğitime lise ve üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.
Narin

Battalgazi Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü ile Kafkas Vakfı iş birliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli “Afete Dirençli Geleceğe Hazır Gençler” projesi kapsamında gençlere yönelik bir konferans düzenlendi. Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa lise ve üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

BÜYÜK: “HEDEFİMİZ, DİRENÇLİ NESİLLER YETİŞTİRMEK”

Konferansın açılış konuşmasını yapan Battalgazi Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Büyük, afetlere karşı zihinsel ve psikolojik hazırlığın da en az fiziksel hazırlık kadar önemli olduğunu vurguladı. Büyük, “Gençlerimizi kriz anlarında doğru kararlar alabilecek bireyler olarak yetiştirmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

BAHAR ERİŞ’TEN GENÇLERE DAYANIKLILIK VE ÖZGÜVEN VURGUSU

Eğitimci-yazar Dr. Bahar Eriş’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta, afet bilincinin yanı sıra özgüven, dayanıklılık ve liderlik gibi kişisel gelişim başlıklarına da yer verildi. Katılımcı gençlerin soru-cevap bölümüyle interaktif şekilde dahil olduğu program, yoğun ilgi gördü.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Battalgazi Belediyesi, gençlerin afet farkındalığını artırmak, kriz anlarında refleks gösterebilen bireyler yetiştirmek amacıyla benzer eğitimlerin devam edeceğini duyurdu.

KAYNAK: İHA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!