Masa tenisinde bölge ikinciliği

Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi Gençler Masa Tenisi Takım Yarışmaları sonunda Malatya Yeşilyurt Belediyespor bölge ikincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Erzincan’da yapılan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Gençler Masa Tenisi bölge Şampiyonasında Malatya’yı temsilen Yeşilyurt Belediyespor ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü Beydağı Gençlik Spor takımları katılım sağladı.
Sözü edilen şampiyonada Malatya Yeşilyurt Belediyespor Gençler Masa Tenisi Takımı bölge ikincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Yeşilyurt Belediyespor masa tenisi genç takımının bölge ikincisi olması nedeniyle, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın sporcu ve antrenörlerini makamında kabul edip hediye vereceği öğrenildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.