Gençliği Zehirlemek İsteyen Tacir Kıskıvrak Yakalandı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüphelinin ev ve aracında yapılan aramada 752 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik düzenlenen operasyonla bir zehir taciri yakalandı.
Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışma kapsamında, şüpheli bir şahsın ikameti ve kullandığı araç üzerinde arama gerçekleştirildi.
ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Yapılan aramalarda 752 gram esrar maddesi ele geçirilirken, şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet kaynakları, özellikle gençleri hedef alan sokak satıcılarına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeni Cami ve Şemsiye Sokak Ay Sonunda Açılıyor
- Büyükşehir Belediyesinin Üç Ayda 30 Milyon Lira Harcadığı İddiası Siyaset Gündemini Hareketlendirdi
- Cafana Mahallesi'ndeki Feci Kazada Ağır Yaralanan Adliye Çalışanının Hayati Tehlikesi Sürüyor
- Ağustosta Teslim Denilen Evler Hâlâ Boş: Hak Sahipleri Tepkili
- Darende’de Araç Tohma Çayı’na Devrildi: 78 Yaşındaki İsmail Şener Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.