Gençlik haftası başlıyor

Malatya Valiliği Kutlama Komitesince yapılan ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2015 yılı Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri programı açıklandı.
15 Mayıs 2015 tarihinde Gençlik Yürüyüşü ile başlayacak olan Gençlik Haftası etkinlikleri 4 gün sürecek ve birbirinden renkli gösteri, panel ve spor müsabakaları ile devam edecek. 19 Mayıs Salı günü ise Atatürk Spor Salonunda saat: 19.00'da Battalgazi Belediye mehteran takımı, jimnastik gösterisi, taekwondo gösterisi ve halk oyunu gösterilerinin yer aldığı törenle sona erecek.
Yapılacak tüm etkinlik ve faaliyetler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer almaktadır.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.