Gerçek böyle ortaya çıktı!

Malatya’da her sabah marketini açan işyeri sahibi fırından gelen ekmeklerin bir adet eksik olduğunu fark edince güvenlik kamerasını inceledi. Görüntüleri izleyen market sahibi, her gün mahalledeki bir köpeğin gelerek bir ekmeğini aldığını görünce gerçek ortaya çıktı.
HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT
Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek mahallesinde bir markete fırından bırakılan kasadan bir somun ekmeğin her gün eksik çıktığını fark eden Batuhan Erbaş, güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

"HER GÜN BİR EKMEK KÖPEĞİN HAKKI"
Kayıtlarda her sabah erken saatlerde mahalledeki bir sokak köpeğinin gelerek ekmek kasasından bir adet somun ekmeği alarak götürdüğünü fark edince gerçekte ortaya çıktı.
Batuhan Erbaş, her sabah ekmeklerden bir eksik olunca fırıncı ile görüştüğünü ancak oradan sayının tam geldiğini öğrenince kamera kayıtlarını inceleyince gerçeğin ortaya çıktığını söyleyerek, “Artık her gün bir ekmeğimiz köpeğimizin hakkı' diyerek sokak köpeğine ekmeği kendisinin verdiğini söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.